Ukrajna

Az Ukrajnában történt fájdalmas események hatására, miközben az egész világon egy rettenetes háborús forgatókönyv szemtanúi vagyunk, mi is csatlakozunk a békéért szót emelők táborához.

Szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat az ukrán néppel, a gyerekekkel és az idősekkel, azokkal, akik a legsérülékenyebbek, és akik felfoghatatlan szenvedést élnek most át.

Külön szeretnénk kifejezni együttérzésünket ukrán kollégáinkkal, családjainkkal, barátainkkal és kedveseinkkel. Szorosan nyomon követjük az eseményeket, folyamatos kapcsolatban állunk a helyi kollégákkal, és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy támogassuk őket. Ebben az aggasztó helyzetben fontosnak tartjuk kiemelni közösségünk csapatszellemét, az együttérzés kifejezését, az ukrán kollégáinknak az egyébként megszokott szakmai kapcsolatokon túl nyújtott széleskörű segítségnyújtást.

A Giunti Psychometrics azért született meg, hogy az emberek jóllétével és mentális egészségével törődjön. Egy háború a traumák és a hosszú távú feszültség forrása lehet. Várjuk azt az időt, amikor visszatérhetünk a megszokott tevékenységeinkhez: hogy segítsünk az embereket, betegeket és diákokat támogató cégeknek, egészségügyi szervezeteknek, iskoláknak és szakembereknek.

Kívánjuk, hogy hamarosan a béke harangjai visszhangozzanak a régióban, és vessen véget ennek az elviselhetetlen helyzetnek.