Barion Pixel

Egyedi megkeresések esetében cégünk vállalja kiválasztási feladatok elvégzését, konzultációt, tesztfelvétel lebonyolítását (személyiség- és képességtesztek) és értelmezését (véleményírás); valamint egyedi - a megrendelő igényeinek megfelelő - mérőeszközök kialakítását és bemérését.

Mivel cégünk számos területen folytat kutatásokat és tesztadaptációs munkákat, így nagy örömmel vesszük, ha akad olyan szakember vagy szakemeber gárda, aki szívesen megosztaná velünk adatait, mérőeszközzel szerzett tapasztalatait. A pszichológiai tesztek alkalmazhatóságát és megbízhatóságát legtöbbször a folyamatos monitorozás, a normák, esetleg a tételek frissítése és speciális csoportokon történő tesztelések eredményei segítik. Kérjük, ossza meg velünk speciális csoportokon szerzett adatait, eredményeit vagy tapasztalatait, hogy ezt beépíthessük a már meglévő tesztjeinkbe. Sokszor egy teszt adaptációs munkálatainál is elengedhetetlen segítséget jelentenek az önkéntes adatgyűjtők. 

Amennyiben szívesen együttműködne velünk, vagy további információra lenne szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: tel. 0620/290-3441, e-mail: ugyfelszolgalat@giuntipsy.com

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.