Barion Pixel
Kategóriák
  1. Tesztek adatai - Tesztkereső. Nevek, verziószámok, megjelenési évek, egyebek.

    Alább egyes ismert tesztek adatait, nevét, verziószámait és megjelenési éveit ismertetjük, hogy eloszlassunk néhány dilemmát az eredetükkel, érvényességükkel, az adaptációkkal kapcsolatban. Az adatok jogtulajdonosoktól, azok weboldalairól, tesztológiai szakkönyvekből, teszt-almanachokból, és tudományos publikációból származnak. Az adatokat folyamatosan frissítjük (és esetenként javítjuk, amikor a régi verzió eredete a homályba vész).
  2. Wopsy kurzusok, webináriumok

    A wopsy.com oldalán számos angol, spanyol, olasz és egyéb nyelvű online kurzust és eseményt tud megvásárolni, amelyeken az eseménnyel egyidőben részt vehet, vagy pedig a megvásárlást követő 12 hónapban megtekinthet (on demand formában) az ön wopsy.com fiókjában.
  3. Otto Kernberg akkreditált kurzusok 2023

    Otto Kernberg: A személyiségzavarok pszichoanalitikus diagnozisa angol nyelvű online kurzus indul 2023.04.29.-2023.07.15. között. A kurzus áttekintést ad a személyiség, a személyiségzavarok és a pszichoanalitikus tárgykapcsolat-elmélet fogalmairól, melynek eredményeként a leggyakoribb személyiségzavarok megvitatása következik. Kiemelt hangsúlyt kap a strukturális interjúra kerül, az áttétel fokuszú pszichoterápia (TFP) és az áttételes folyamatok megfelelő kezelése. A jegyek a Wopsy oldalon keresztül vásárolhatók meg: https://www.wopsy.com/en/formazione-online/psychoanalytic-diagnosis-personality-disorders Kérjük, használja a Giunti Psychometrics Hungary által biztosított kuponokat, melyekre 15% kedvezmény jár. A kurzus angol nyelvű és utólag visszanézhető.